kuat tido

Ada tak mommy mcm sy, kndungan dh mkin bsar mkin kuat tidur plak ??? takpe ke ey? Rsau plak ada effect apa2. Tp pantang dpt baring. #36w2d

2 Các câu trả lời

Masa kndungan pertama dalam 36-39 week mmg mngntok sngt2. Pdhal x wat pape tp ngntok nye tu aduhai xthu nk kata. Tp jgn ikutkan sngy, dh rasa mngntok awk ikutkan then tdo.. Tk blh, sbb bila awk tdo bayi dlm kndungan akn mmbesar. Jd utk mmudahkan kita brsalin, lawan mngntok kita tu. Sya dlu pun lawan mngnyok, buatlah ape pun dlu.. Jnji sy xtdo, sbb fkir xnk bayi dlm kndungan besar dan sy sukar brsalin. And alhamdulillah bersalin normal dan cukup week. Tepat 39 week, sya da brsalin 😊.

5y trước

Sme2. Share is caring 😉

Xde la, xde effect apa pun. Biasa la bila bwk bdk ni, letih tu lain maciam 🤭🤭