susu kambing

Ada tak mommy masa preggy amalkan minum susu kambing?? susu kambing apa yg takda bau sgt ye..

49 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy serasi minum lazz kurma.. hb pon ok. spnjang preggy alhamdulillah takde masalah..dengan izin Allah

5y trước

Oh..ok..thanks for the info.😊

Saya consume Lazz. Tekak ni mmg suka sgt Lazz sejak preggy ni. Rasa dia pun xterlalu manis

5y trước

Nk tanya susu lazz sesuai ke yg ada gdm ni..saya dua mngu buat bsp

Depends... U Kena try and error..ask for sample request dkt website. Lain org lain rase di tekak😉

Saya minum susu rizqi tapi flavour coklat. Yang flavour vanilla pun sedap. Susu kambing jugak tu

susu kambing maaez perisa mangga...sedapp sgt..bau pon wangi je..perisa kegemaran sye..

Y bertepung ok je susu kambing ni. Jnji takde krimer & gula tambahan

Hi goat better bgus untuk elak baby dari kena kuning..

Susu wildan.. Xhamis.. Karihome mmg trase kambing die. 😅

Wildan perisa coklat ok gak..x mnis bau coklat bole minum.

Karihome ok..buat milkshake dgn kurma..mmg padu