28weeks Positif covid

Ada tak Mommy kat sini yang pernah positif? Apa yang mommy makan untuk cepat baik ye? Tekak sakit. Badan letih lesu 😭#pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

sis boleh ikhtiar Baca Al-Fatihah. Baca 3 kul. Baca ayat kursi. Selawat 7 kali. Baca bismillah 5. 1. Bismillahir Rahmanir Rahiim 2. Bismillahish Shaafii 3. Bismillahil Kaafii 4. Bismillahil Mu’aafii 5. Bismillahil ladzhi laa ya dhurru ma’as mihi syai un fil ardhi wala fis sama’i wa huwas samii’un ‘alim Pastu amik air kelapa secawan ,letak garam sikit, limau nipis sikit tiupkan pastu doa la kt Allah mntk disembuhkan sakit Pastu terus minum dan selebihnya tawakal .. semoga sis sentiasa kuat ..inshaallah semoga yg baik² untuk sis..