Alahan Selsema

Ada tak mommy kat sini yang alahan nya kerap selsema, muka gatal. Saya dari preggy yang sulung kerap selsema, muntah tak de just meloya aje. Paling kerap selsema. Baru baik selang seminggu datang lagi, nak kerja pon payah. Supervisor sampai bising asyik mintak cuti, nak buat macam mana kita bukan mengada. Kalau nak selsema kepala auto sakit badan lemah seram sejuk

1 Trả lời

Ada diagnosed sinus/ resdung ke sblm hamil?

8mo trước

Kalau gitu elakkan apa2 yg puan alah. Tanya doktor ubat anti histamine yg sesuai dgn kehamilan ada tak?