CHECK UP DI KLINIK SWASTA TAPI BERSALIN KERAJAAN

Ada tak mommies2 sini sama mcam sya? First check up masa kandungan umur 4 bulan setengah di Klinik Swasta. Lepas tu hanya check up sebulan sekali sahaja (di klinik yg sma). Sekarang usia kandungan masuk 7 bulan. Tapi nnti bersalin di Hospital Kerajaan. Tak apa kan?

3 Các câu trả lời

hai awak. nak tanya. so awak dah bersalin di hospital kerajaan ke? ada apa² prosedur tak yg perlu saya tahu? sebab now saya pon tgh check up di swasta. nanti dah nak due terus ke hospital kerajaan dgn buku pink swasta tu ke or kena refer klinik kerajaan dulu?

Boleh je sis, asalkan ada buku pink tu so that pihak hospital boleh check condition ibu n baby semasa hamil

boleh jgn lupa ic dan kad kesihatan or buku checkup kehamilan