check up ibu hamil

Ada x ibu hamil yg check up di klinik swasta? sya perlukan feedback & kelebihan

3 Các câu trả lời

saya mmg buka buku n check up swasta . kejap jee doc scan tiap kali jumpa . pastu rasa lebih details dari gov. mnum air gula 8 week. cek darah semua . smooth xde nak hadap muka bengang staff gov 🙄

Kelebihan checkup swasta u tak payah tunggu lama dan sangat selesa checkup pun selalu tak lama tp menggunakan kos yg tinggi sikit ☺️

kelebihan checkup swasta ni ikut time kite, kira boleh request, nak malam ke siang ke pagi. and doctor akan scan tiap kali checkup.