Susu fm morinaga

Ada tak mommies yg pernah cuba bagi baby mnum susu fm morinaga? Share feedbck pls

2 Các câu trả lời

center kami memang bagi bby minum morinaga.. tekstur susu sama mcm susu ibu.. najis bby pn sama mcm minum susu ibu.. cuba la.. 😊

3y trước

normal kah bayi cuma poop sehari sekali dan poop nya agak keras sedikit ya bila minum morinaga ini?

Ouh yeke. Ada jual dekat farmasi ke? Brpa ya harga dia utk bby 6month ++?

1y trước

Sis anak sy tak nak mnum susu lactogen knp ye . Sblm ni dia mnum susu badan