Nak tanya kalau cek upt negatif dekat klinik dia memang akan bagi ubat turun darah ke

Ada tak mommies yg pernah alami macam ni, saya cek upt naik 2 line. Bila klinik cek negatif, dan scan tapi rahim takde apa. Dan dia bagi unat untuk keluar darah.#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #TTC

2 Các câu trả lời

2line kabur ke pekat? dinding rahim tebal x? selalu doktor akn suruh repeat lgi 2w. bru bgi ubat. melainkan awk jenis period x regular.

2y trước

kalau nipis tu mkna mmg negative. boleh mkn ubt utk turun darah tu. nnti lps habis period boleh buat opk utk tau hari subur pulak. boleh plan utk bersama nnti.

awk tggu dlu, try check lg gune upt lain ke.. then lps smggu try lg tgk makin pekat x..

2y trước

Terima kasih awak atas nasihat