Minyak Selusuh

Ada tak mommies yg minum minyak selusuh guna minyak zaitun. Ke korang guna air je.. boleh telan tak? Ade tips tak untuk telan minyak ???? org kata elok guna minyak dari air.. sis pun taktahuu.. betul ke?

7 Các câu trả lời

Tak pernah plak dgr minum selusuh dari minyak zaitun..jgn sebarangan minum dik takut pape jadi kat baby..akak dah ank nak masuk yg ke4 bulan 6 ni due..suruh suami je yg buatkan air selusuh baca ayat alquran tu lebih afdol😁...

Boleh je minum minyak zaitun bagus untuk ibu mengandung dan baby,,turunkan kolestrol bagi senang membuang dan bnyk lagi..boleh google tgok kebaikkannya..saya pregnant yg pertama amalkan sesudu sehari

sy x minum pun... baby sy dah selamat lahir 2 minggu lepas... mudah ke tidak bersalin tu atas izin-Nya...moga dipermudahkan sis.. 😊😊

Saya tak minum apa2 minyak atau air selusuh pun masa pregnant dan sebelum bersalin. Tapi Alhamdulillah, mudah bersalin.

Minyak selusuh utk apa puan? Saya takde minum2 minyak selusuh. Baby dah lahir dan dah 7bulan..

Sy xminum pun..sbb takut makin sakit masa construction..tpi Alhamdulillah..mudah je bersalin..

xminum ape2