Minyak selusuh

Salam mommies.. nak tanya ada sesiapa pernah guna minyak selusuh x? Macam mana ya? Ok ke? Mak mertua saya ada bagi, tapi x berani nak guna sebab byk dgr cerita x best pasal minyak/air selusuh ni. Sekarang baru 35weeks. #ingintahu

6 Các câu trả lời

minyak selusuh jgn minum.. air selusuh boleh minum.. air mineral yg dibaca ayat2 Alquran dibuat oleh ustaz atau suami.. sye anak ptama minum dr usia 7bln.. anak ke 2 minum.. anak ke 3 minum.. ni no.4 pon da start minum .35w.. suami buatkan.. Tawakkaltu A'lallah..

better jgn minum,saya dah rasa,minum air selusuh,sakit contraction sangat tp bukaan tetap sama walaupun dah 2 hari,sakit je memanjang

2y trước

yup klu ragu2 baik jgn minum,saya kena emergency czer sbb minum air selusuh tp sakit contraction bukaan tak buka baby pula ada tanda nak lemas

Better jgn mnum sis…ats nsihat dan sranan dktr…sbb rsau jln x buka lg tp bila mnum, kte yg sakit…bhaya juga utk kndungan

Ada baca, air selusuh yg boleh diminum hanyalah air kosong yg dibacakan ayat2 al-quran je. kalau ada herba2 tu jgn minum terus.

2y trước

ye betul.. klu air mineral yg dibaca ayat alquran oleh suami moga isteri dimudahkan bsalin..boleh je minum. minum n bserah pd Allah. Allah Maha Berkuasa memudahkan..

Mertua sy suruh minum air selusuh sblm masuk LR. Tp nurse dh pesan siap2 jgn minum / sapu. So mmg letak kt tepi saja.

2y trước

Lau buat mndi pon sama gak ek.. Sy ada tapi x nak minum

kalau Rasa taknak sakit yg dasyat, better jangan minum.. amalkan selawat n sentiasa baca doa Nabi yunus Jew..