Masalah angin dlm badan

Ada tak mommies yg alami masalah yg sama macam saya? Perut lapar tapi bila masuk je makanan terus masuk angin. Even dah makan byk kali pun still berangin badan. Pastu perut jadi sensitif lepas makan terus memulas perut nak membuang. Then tak boleh nak telan air kosong. Apa solusi utk masalah camni ye sy tak selesa😔

1 Trả lời

tu efek reflux tu. sis kena kerap mkn dlm kuantiti ckit. jgn tgu lapa bru nk mkn bnyk2. time prgnt ni mmg seng msuk angin dlm bdn..jd buat cara mkn cmtu. xley mnom air ksong mnom la air pape asalkn x terllu mnis riso kne gdm da 1 hal lain plak

12mo trước

Oh camtu ye sis. Okay baik terima kasih sy cuba🥰