GDM on diet control

Hi, ada tak mommies yang GDM on diet control? memang you all kawal diet harian korang ke? what if memang tak boleh nak control makan? sbb sentiasa lapar je kejenya ?

17 Các câu trả lời

saya pun sma mcm cik mimpi..allahu lpr rse tu lain mcm..tp dsbbkn dduk miri ni xbrp ad mknn yg kna dgn tekak xssh la nk kontrol...tp ble blik smnanjung ats bwh kiri knn tggl pilih tunjuk hukur duit ..hambikkk kau 2hr pun blh nek 2kelloo