Sakit Kepala, Panas

Ada tak mommies mcm saya? Im 4 months pregnant. Rambut baru potong pendek tapi selalu sangat rasa panas kat kepala then sakit kepala. Rasa macam nak botak je.. Every week sakit kepala..

1 Trả lời

Mcm sy preggy dlu pn alami.mcmtu juge..sy amik tuala.kcil n bshkn letak d kepala..bila mlm husben ada blikn pillow cool fever..nk tido sy akn letak pillow yg dh d sjukkn n beku gelnya dr freezer.. tp balut dlu dgn towel or sarung bantal..kmdian br letak d kepala...bg reduce pns..tu bg bdn sy la...tp sis ley try...pns tu normal sis..brpeluh smpai lencun bsh satu bdn..kepala pn bsh mcm br lepas.mndi... smpai brsalin akan alami mcmtu..sbr ea