UPT negative

Nak tanya before 1week due period, ada rasa cramp dekat perut. Then, try to check UPT but negative. Slepas 1week lewat period, check balik UPT still negative.. any opinion mommies?

5 Các câu trả lời

Mungkin terlalu awal kot sis try. Certain upt tak dapat nak detect level hcg yg rendah. Cuba try 2-3 hari lagi masa kencing pertama lepas bangun pagi. Dan kalau bole jangan terlampau stress ye sis. Sebab stress pun ganggu kedatangan haid kita gk

5y trước

👍🙂

mungkin hormon sis .. klu blom period lg cuba cek blk slps smngu dua nnti .. semoga ada rzki dibulan mulia ni aamiin ya mujib ❤️

Hi boleh tau akhirnya pregnant ke cmna? Haha maaf kalau da laama sbb buat searching trjmpa posting.mcm ada iras issue saya 😊

4y trước

Sy pon penah mcam ni bln 3 aritu.. ade test opk pada cd 27.. rupanya lambat ovulate. Lpas semingu lebih, period pon dtg pada cd 39.

Kadng kita tak taw pon kita ovulate lambat pda buln tu.

Sabar ya sis. M b hormon tu