pening kepala sampai nak muntah

hi ada tak mcm saya usia kandungan nak meningkat . Dah nak masuk 29week. Saya jadi pening kepala sangat. Rasa nak muntah. Tapi saya pun ada gastrik. Ada ke salah satu sebab gastrik ? #ingintahu #bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

ada gdm & ambil ubat ke ? kalau sy sejak mkn ubat untuk gdm ni jadi pening kepala , mata jadi kelabu sebelah & penat bila cek kat klinik smua normal 😢 nnti nk checkup kk skli lagi nk kepastian kot sy elergik ubat ni

boleh jadi. boleh jadi simptom pre-eclampsia juga. BP, gula okay? ada protein in urine tak? seeloknya sis inform nurse/doktor yg jaga sis secepat mungkin.