Rasa sejuk

Hi ada tak mcm saya selalu rasa sejuk2 kena pakai stokin selalu masa pregnant ni? Dulu pregnant anak 1st tak mcmni pun. Pelik pulak

3 Các câu trả lời

Saya mcmtu jgk.. Cuaca kt luar bukan main panas. Sy kt dlm rumah, berbungkus dlm selimut. Tido kena pakai sweater. Mmg selalu sejuk.. Mandi pun nk kena mandi air suam. Xtahan sangat dgn sejuk. Kdg tu mandi 1x je sehari.....

Kita sama sis, sy pregnant kali ketiga ni pula ada rasa seram sejuk tu, tapi Bahagian kaki jelah yg suka sejuknya, mmg kena pakai stoking baru lah rasa ok sikit.

2y trước

Hihi yer sama sis, wc sis 🥰

Haah normal sis. Saya dua selimut kena pakai. Sejuk yakmat