Pantyliner cool mint

Hi mommies, nak tanya kalau pakai pantyliner cool mint yg rasa sejuk2 tuu bole ke tengah preggy trimester 3 ni? Ada effect dekat baby ke apa2? Sebelum ni tak pernah pakai lagi yg rasa sejuk, selalu pakai yg biasa normal punya. Haritu ada minta suami carikan pantyliner yg biasa tapi takde so dia ambik je mana2, terbeli yg rasa sejuk dia nak cepat malas nk ke kedai lain so terpaksa pakai.. sy pulak jenis yg tak selesa kalau tak pakai pantyliner huhuh.. #SeriusTanya

1 Trả lời

Saya ada pakai juga panty liner cool mint tu, sebab dapat free.. lepas seminggu lebih terus kena gatal-gatal/ irritation. Doctor pesan pakai biasa yang unscented sahaja.