Makan fries selalu

Ada tak macam saya? Suka makan fries and wajib makan setiao minggu? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing

25 Các câu trả lời

Sis setiap minggu makan fries, sy setiap hari makan kalau boleh nk fries. X kisah fries biasa pun okay. Masa preggy tu pula time PKP, sy balik keje lewat mlm, awal2 dah pesan kt husband, beli nasi beli fries skali siap2 ptg tu. Hahahaha. Lama2 muak sendiri x boleh telan dah hujung2 pregnancy tu. Fries tu bg sy lambat Sgt nk hadam bila makan n jd heart burn. susah nk tido.

saya setiap hari ahad n khamis wajib beli keropok lekor😂memang suka sangat mkn...sebab kadang nasik takberapa lalu🥲start dri awal pregnancy smpai sekarang dah nak meletups keropok lekor wajin😂😂😂sarapan yg tu xpa dh rasa puas makan

11mo trước

Betul awak, nasi tak sedap 😭

Saya pulak tiap bulan mesti nk kena makan laksa banyak kali. Pembawakan org kata. Doktor saya kata makan lah nk makan apa pun asalkan jgn lupa makan juga buah2 yg sihat

9mo trước

sama sis. hmm asyik nk laksa je HAHAHAHA

Saya Hantu fries 🍟🤣 lagi² yang fries sekali dgn cheese mozzarellas ya Allah sedap tak terkata , mmg setiap minggu akan.cari ,moga² takde apa² lah🥹

11mo trước

Sedap awak kalau dapat famfries kat uptown tu sedap iler 🥹🥹

Saya pun sama! Suka fries sejak pregnant. Hash brown mcd pun sama kalau boleh nak hari hari. Tapi risau sbb saya obesiti. Fries tinggi kalori 😅

Yeaa...saya pun kalau boleh tiap minggu nak makan fries terutama fries mcd tu, memang akan order yang large.. Alhamdulillahh lah baby okay je sihat .

11mo trước

Ok la tu awak, saya dari dulu tak suka nasi hahahahahah tapi sekarang makin teruj takvoleh terima. Nasi berperisa saya suka la 😆😆

saya lah tuh. nak dekat bersalin hari hari fries mcd je hahahaa anak keluar je ikut lah suka mkn fries juga. dh 3 tahun dh budaknya hihihihii

Sy first trim je cm tu. Fries, pizza, burger . Sminggu pizza tu hmpir 4x 😂😂.dh nk msuk 3rd ni, mkn dn mnm yg byk vitamin dn klsium je

sy plk suka mkn krepok lekor. xmkn lain dah xpa.. mmg stok siap2 dlm peti beku.. hr2 goreng.. xtau la ns jd kurg slera. nk mkn bnda2 gitu je..

11mo trước

kte geng..nak ngunyah kopok lekor je..kt sni xde jual.trpksa beli frozen je😂

saya pulak kalau makan kedai western order chicken chop mesti dgn cheezy fries . suka betul cheezy fries . sebakul makan sorang pun takpe .

11mo trước

Hahahaha kakau saya tak order, bese curi yang suami 🤣