Mommy helps

Anak dh 19hri tpi masih kuning, sya x taw mcm mna nak cek kuning lgi brpa sbb dia dh appoimnt hri tu ambil darah dan hntr kencing dh 😢 mcm mna nak turun kan kuning dia ? Bf dh bgi fm dh bgi. Sya buntu Tolong bntu sya

3 Các câu trả lời

Tunggu result dulu. Kalau result semua normal. Tak perlu risau. Doktor akan remark prolonged jaundice. Nanti akan hilang sendiri. Kalau result abnormal nanti akan ada rawatan susulan. Teruskan penyusuan. Jaga jadual susu baby.

baby hari ke 16 masih sangkut kuning tp bacaan kuning masih under control,selasa depan bru ambik darah n air kencing,nk tnye,biasa baby nurse akn ambik darah kt kaki kn,kali ni sama jgak ke atau ambik darah kt bahagian lain?

2mo trước

sama. memang ambil di kaki

cuba try Nahla Balm , ade jual dekat shoppee atau tiktok . anak saya kuning daripada 162 drop jadi 109 sejak guna balm tu . sapukan dekat perut dengan tapak kaki dia , kena kerap