Rahim terbalik

Ada tak kt sini ada pengalaman rahim terbalik? Rahim terbalik ada kaitan slalu spotting ke? Saya dh beberapa kali spotting. Last week ada kemas rumah sikit sampai keluar darah merah sikit tapi pergi scan doc cakap bby ok, heartbeat bby ok. Saya baru masuk 7 minggu. Sekarang makan ubat kuatkan rahim. Tapi harini sy banyak turun tangga sebab ada tetamu. Perut pun ada sakit2 sikit & macam nak ke arah spotting balik ☹️ risau. Doc advice utk bed rest tapi tk boleh. Suami tk ada sekarang so banyak kena buat sendiri. Fmly pun jauh.

2 Các câu trả lời

Rahim terbalik tkde kaitan dgn spotting. Tu ikut kekuatan rahim. Kalau sayangkan kandungan nak tknk kena bed rest jugak. Klu makan ubat kuatkan rahim tp still aktif pun tk boleh.

Sepatutnya mmg kena bedrest sbb selalu keluar spotting. Pulak turun naik tangga.