Rahim terbalik

Hello mommies sya nak bertanya. Rahim terbalik ni memang scan atas susah nak nampak tak? Sy baru 5w5d harini. Pergi scan doktor nampak mcm kantung tapi belum dapat sahkan sebab tak jelas. Apa pengalaman mommies ya dgn rahim terbalik? Awal2 dulu scan atas lambat nampak ke 🥹 #firsttimemom #ingintahu #advicepls

2 Các câu trả lời

Hai sis..jd mcm mana skrg? saya baru lepas scan, dan dr sahkan juga rahim terbalik..scan mmg xnmpk lah kantung..baru 6w

klu 5 minggu mmg belum nampak momy...tggu lg 2minggu.. nnt momy scan lg .