ikat

Ada tak kawan2 kat sini yg prefer untk ikat peranakkan selepas melahirkan..share pless..sbb ini kandungan yg ke4 sya dan umur pun dh hampir 40.dengan alahan yg teruk suami cakap cukup setakat ank 4 org..

2 Các câu trả lời

saya bru 32 dan skrg preggnant yang ke tiga bkal czer + btl sekali doc pakar pon xde bnyk cerita sbb die tgok sejarah preggnancy kita mcm mna saya msuk yg ini kali ke 3 czer ank smua xmerasa normal yg pertama bby boy emergency czer 36 mggu air ketuban leaking yg kedua twin baby boy czer jgk risiko klu try push normal rahim boleh pecah yg last mstila czer jgk sbb dh ade previous scar dan saya sndri dgn suami stuju utk ikat peranakan sbb bnyk xnk amik risiko lg cukup dgn yg ada wlaupon trigin nk bby girl tp xde rezeki 😊

Akak ipar saya ada nak mohon ikat sebab dah nak masuk 7 dah anak dia 😅😅😅 jadi dia mohon kat dr dan ada laa dr akan terangkan prosedurnya macam mana nanti

5y trước

Ohh ok...hrtu sya pun ada gak tnya kt nurse masa checkup nurse srh sya tnya doktor dan minta pendapat doktor..nt next check sya nk tnya doktor jugak la..tq sis