Sakit tulang

Ada tak kat sni yg lepas bangun tidur je tulang2 jari tangan sakit? Bila bengkok kan jari je sakit2 tulang tu. Nak kata sbb tak ckup kalsium, sy minum susu hari2. Risau jugak sbb bgn tido mesti jd cmtu. Ni dah 29minggu.

8 Các câu trả lời

Sama...29 week jgk.. Bangun tdo je mcm robot tangan xleh genggam... Kne genggam lepas genggam lepas baru jari okey sikit ...

5y trước

Haha mcm robot ye sis. Sy tarik2 jari dlu baru okay sikit. Ni dah bersalin alhamdulillah smua sakit hilang.

Kita sama..🤗 Hehe..kadang tu smpai nk pegang gayung pun terjatuh sbb genggaman xkuat dek jari2 sakit bila bengkok

5y trước

Aah. First time kena sy panik kenapa jari mcm ni. Igtkan dah rapuh 😂tp dah bersalin ni hilang semua sakit tu.

sama la mcm saya sekarang .. bangun tdo je mesti sakit jari2 ni

5y trước

Wahh tak lama dah tu 30weeks. Semoga semua dipermudahkan. Thank u sis 💕

Sya 30weeks..jari tu tak..tapi tulang kaki tumit,jari

5y trước

Sama kita sis 🤦🏻🤦🏻🤦🏻😂

Skrg mcm tu la sy tgh alami..huhu.. 34m 5hari skrg

5y trước

11hb haritu. Patut due 26hb. Hee thank u sis. Sis pun tak lama dah tu.

sis, boleh alas tgn atas bantal. sama dgn kaki jugak. time tidur bagi kaki tinggi, dan tgn tu letak tmpt tinggi xnk bg kebas nnti bgun tido. nurse sy ckp sbb pendarahan. yg pasal kalsium tu pon ye jugak 😁

8mo trước

Lepas bersalin jadi jugak ke?

Normal tu sbb baby tarik kalsium dr kite...sy dlu mse preggy ank ke3 smpai kuku mereput ley patah cmtu je, gigi pn serpih...tulang2 memang skit trutama bhgn sendi.. skrang suami beli kn sy cal-600 plus utk supplement kalsium.. alhamdulillah la preggy ank ke4 xsakit2 cmtu da

5y trước

Hee thank u sis 💕

Ya penah. Kebas2 pun ada. Nti lepas bersalin bru hilang

5y trước

Oh yeke. Kebas sy tk rasa lagi. Sakit tulang ni. Mcm rasa ada org patahkan cari je