Overthinking pregnant

Ada tak kat sini yg dah start alahan selepas seminggu conception? Mungkin saya overthinking, tapi saya jadi sangat letih, lapar & sakit kepala. Lapar tu lapar yg mcm puasa. Dah makan lidah asyik payau jaa. 2 jam sekali akan rasa lapar yg terlampau lapar! Mengantuk pulak jgn cakap laa. Asyik nak tidur ja. Pukul 8 malam mengantuk. Tengahari wajib tidur. Sebelum ni mengandung takda alahan apa pun. Period belum delay pun. Mungkin la overthinking. Lama ehh nak tunggu nak period pun.

5 Các câu trả lời

saya! seminggu selepas cuba untuk conceive saya dah rasa tak sedap badan. lenguhhh je rasa. check upt confirm negative sebab terlalu awal. tapi hati kata memang ada and lekat. check every week sampai 4 minggu. terus keluar faint line. tunggu lagi 1 minggu, line makin terang. pergi scan, baru ada yolk sac. repeat scan lagi 2 w, dah nampak baby and dgr jantung. apa pun saya percaya je dengan diri sendiri and rezeki Allah. org kata saya overthinking juga haha

1mo trước

masa first pregnancy mcm tu laa. belum period tapi yakin ada. belum period dah check dah faint line. check lepas delay period mmg confirm double line terang. dulu mmg TTC. stok upt mmg ada byk. kali ni takda upt nak test. nak test pun terlalu awal. dlm tak ready pun selalu bergurau dgn anak nak bg dia adik. dah skg sendiri yg nervous 😆😆

progesterone memang akan naik either pregnant atau tak. tu yg buat keluar simptom. tp seminggu lepas conception memang possible je janin dah melekap kat rahim & release HCG. simptom HCG dengan progesterone mmg lebih kurang 😅 kalau betul badan dah boleh rasa HCG, maksudnya UPT patut dah boleh detect. test lah.

4t trước

takyah tunggu. kalau betul simptom tu sebab pregnant, UPT dah +ve. hm tp selagi belum period, selagi tu ada chance untuk pregnant jd tunggu pun sama je kut 😅

just nak share penglaman kalau sy MSA Tau prgnnt Tu baru sebulan macamtu memang lalui simptom2 Tu Dan paling ketara lapar sangat setiap 2 jam sampai sekarang Masih Rasa 11minggu. letih kadang sebab lapar je huhu

Saya dari awal minggu tahu mengandung sampai lah sekarang dah 36minggu. Still lagi alah and mabuk teruk. Setiap kali appt je mesti drip air dengan iron. Sebab anemia teruk

4t trước

saya anemia jgk. pregnant lepas sekali ja yg passed. yg lain semua merah. kalini tak pasti pregnant ke tak darah rendah sbb asyik lemah jaa

maybe perasaan sis

1mo trước

itulahh kan 😅😅😅 sebenarnya risau ni kalau ada. tak bersedia lagi. nak tunggu period kalini rasa lama betul