kucing?

Ada Tak Kat sini yg Bela kucing semasa hamil? Sy risau ad yg kata baby akan cacat..betul ker??

46 Các câu trả lời

sy ada 9 ekor kucing sis, okeh aje.. cume bersihkan tempat najis tu serah pada suami.. kalau kitr jaga kebersihan in sha allah xde ape2 jadi..

tk la sis... sblm sy ngndung.. sy slalu suruh dia doakan sy.. alhamdulillah.. mse ngndung tu kbetulan ngndung sma dgn kucing tu 🤣

4y trước

Haah. Ni baru je 3 hari dia beranak. 🥰

saya x bela kucing tapi byk.kucing suka dtg rumah ni..memang stok makanan kucing sentiasa ada..x bahaya cuma najis dia je..jgn uruskan..

yaAllah takde la sis ... entah2 kucing tuu yang mendoakan sis mengandung ... kucing tu kan pembawa rezeki jgn ckp mcm tu ...

Klu cacat tidak prnh dgr..cuma doc yg check sya hr tu bgth elakkan dekat dgn kucing n najis kucing boleh blaku nya kgguran..

Ok je bela kucing.. Alhmdulillah.. Sy bru detail scan anak sy alhmdulillah sihat ckup sifat... Dont worry.. 😉

Tak ada benda sis , kucing tu kan haiwan kesayangan nabi . Kucing Tu Tak Bersalah Pon . 😅

Saya bela kucing berekor ekor. Siap manja nak baring atas perut la apa la helokkk je 😂

Sya bela kucing ok je ... Lgi pun kucingkan kesayangan nabi muhammad...

Tak ade la sis..kt umah sya ade 3ekor..lg sya jenis pencinta kucing sis😊