Ibu 30an

Ada tak kat sini umur dah 30 ke atas baru dpt baby.. Mcm sy dh 32 baru prgnant baby first.. ? Now dah 11weeks. Baru ni buat buku alhamdulilah semua ok.. ?Takda alahan. Cuma hari2 nak makan nasik ja.. Mungkin sebelum prgnant i diet nasi kot. Skrg padan muka hari2 kena makan nasi 2 3 pinggan hehe.. ?

46 Các câu trả lời

Sama la..sy pun umur 32tahun dan sudah berkahwin 4 tahun baru skrg preggy anak 1st dan skrg sy 11weeks6days suda..🤗

5y trước

Wah kita sama umur 32.. 11 week.. Tp sy kawen bulan april haritu.. 😊 😊 Kawen lambat.

Umur sy sekarang 31 thn n baru pertama kali hamil setelah sekian lama menanti.. Alhamdulillah ni baru 23w..

Im 33 and 12 weeks pregnant with my first baby bun! Its our honeymoon baby

Congratulations to all of u. Me to just 30 n got pregnant my first baby. 13 weeks now

Saya.. Kawen sept umog 31 positif preg disember ,ogos 32thn melahirkan 1baby..

Sye umur 35 baru hamil anak ke 7... Ingatkan dh xde rupanya ada lagi.... Hihi

sy pun 32. 1st baby deliver 23.6.2019 ritu. skrg baby dah dekat 2bln. 😘

Sama mcm sy ...umur 32 bru nk dpt baby...kwin dh 6 tahun lebih...😘😘

Sy dah 34 skrg bb ke3 21week...😄doc blg blh lg tambah klu spai 40 umur

Sy umur 33 dan bru je kawin bln 4 pas tu bln 5 dah prgnt... Skg 15week...

5y trước

Eh sama sy pun bulan 4 kawin.. Tp bulan 6 baru prgnant.. 😊 Tahniah utk kita! Take care ya.. Hehe