Anak tak boleh berjalan

ada tak kat sini pengalaman macam saya anak sekarang umur 1tahun 8bulan dia tak boleh berjalan lagi tapi memanjat dia boleh meniti dekat meja boleh cuma bila kita suruh jalan dia duduk dan selesa merangkak je nk kena rujuk pakar dapat tarikh dh cuma lambat lagi bulan 8 baru ada kosong slot. Ada tips tak ibu ibu supaya anak cepat jalan#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

samalah dgn anak sy.. dia boleh da jalan..tapi tak nak jalan...suka nk merangkak

grounding