TTC 1 TAHUN 3 BULAN

Ada tak kat sini nikah tarikh sama dengan saya 11/11/22 masih belum ada rezeki zuriat.

7 Các câu trả lời

saya nikah 2.12.22 setelah jumpa dr sbb pcos bulan 4 alhamdulillah dgn izin allah first pregnant 11 sep .. tpi kehilangan gugur 1 oct .. masih mencuba ♡ saya doakan semua yang ttc dpt hamil tahun ini bulan ini juga ♡ aamiin aamiin ya rabbi

saya ttc setahun lebih. baru try buat checkup kesuburan sebelum nak mulakan apa2 rawatan lepasni. semoga Allah kurniakan cahaya mata buat kita bulan ni dan seterusnya 🤲🏻

Saya nikah 14/11/2021 sis .. 12/12/ 2021 saya lekat & gugur 14/3/2022 gugur 27/12/2023 gugur kali ke3 And now sampai sekarang belum lekat 😩 TTC 3TAHUN 2BULAN

4mo trước

sama bulan ngn sy 20/11/21 dh 3tahun 2bulan

jarak sebulan je kte sis , insyaallah allah akn bagi rezeki zuriat utk kte pada waktu yg tepat 🤲🏻🥰

sy 12/8/22😁 Masih blm Ada Rezeki lagi...

semoga ada rezeki

Ada