MOHON PENDAPAT 😊

Ada tak kat sini mommy2 yang ada pengalaman bersalin hosp nya jauh dr rumah.. Dalam 40 minit macam tu? Apa persediaan mommy? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

jauh.. dr rumah ke jeti dlm 20 minit.. naik feri 30 minit.. klau naik feri ambulan (emergncy kes dlm 10 minit).. dr jeti ke hspital 20 minit.. sy duk Pangkor.. skrg klau nk chckup kat hsptal lg susah.. feri ad 2 trip je.. 6.30pg dan 5.30ptg.. mase nak bersalin thn lps.. dktor dh bg tarikh siap².. sbb gdm on insulin.. time nk check in hsptl hgkutlah segalanya.. sampai nurse kata ni nak pindah ke ape ni😂.. sy kate senang bwk smua.. nnt xperlu ulang alik dh.. sian suami.. suami menunggu je kat parking.. tido pun dlm kete bertemankan nyamuk.. hihi.. pengalaman yg sgt mncbr.. tp best💞.. cuma thn ni mudah2an hati ni lebih kental lah.. huhu.. sbb feri 2 trip je.. susah nk chckup.. sblm ni setiap jam ade trip.. apa² pun semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin³☺️✊..

3y trước

insya allah.. moga dpermudahkan juga urusan sis.. aamiin³😁