Fibroid Ketika Hamil

Ada tak kat sini ibu mengandung yg waktu scan tiba2 doc bg tahu da fibroid? .. Sy lpas gugur bru scan nmpak ada fibroid bersama.. Mmg risiko ke?

2 Các câu trả lời

Sy..td gi scan nk tgok bby ok ker x..sbb pg td ade rse sakit kt ari².. Ttber doc gtaw ade fibroid 4cm lbh... Prgnt bru 7w4d... Sedh..down sume ade.. Sbb bln 10 ari tu bru ggur.. Pkirkn bby jer nie..tkot pape...😓

Ank no 3 dr ckp Ada tp saiz x besar dan x ganggu baby just kena selalu follow up ja