Sakit kepala

Ada tak ibu2 yg pregnant sama macam sy kerap kena migrain ? Macam mana ye nak legakan sakit tu.Sy kerap sangat kena pregnant kali ni.

3 Các câu trả lời

boleh consumes supplement magnesium utk legakan migraine,,minta nasihat dr n pharmacist terlebih dahulu ye

1y trước

Okay sis

Sy beli mintak bidara khalifah kt shp**. Letak kt kepala and tengkuk mmg lega sangat2

1y trước

Owh sy ada minyak tu nanti sy try guna.. Thank you

tiap kali migrain, sy usahakan utk tido sis

1y trước

Sy slalu cuba bawa tdo tapi tak dapat juga sis🤭mata tu dh rasa nk tkeluar dah