excited n nervous

Ada tak ibu2 yg preggy sama due date dgn sis?? 17/9/19 .. Korang dah buat preparation tak?

28 Các câu trả lời

2nd baby 11/9 🥰 just prepare pampers setiap bulan..yg lain blum ada lagi..scan kjaan doc ckp mcm baby girl..tp x sure.. anak 1st girl jugak.. Kalau no 2 ni mmg betul girl senang keja x yah beli baju dah 😂 nnti nk scan swasta la 💞nk confirmkan betul2 hehehe

due 17.9... tapi skrg cam dah ade tanda, kua cam lendir jernih dri faraj. braxton hick sehari dekat 2 3x, nie tgh tgu turn untk scan baby.. tdi timbang berat turun 3kg hahhaha... bace2 kt google tanda2 nk bersalin. serammmm.

Sama lah due..saya apa x sedia lagi..ingt nk tggu tahu jantina dlu..td p scan yg krjaan xnmpk pun..nk kena p yg swsta jgk ni..😣

5y trước

Ssh macam tu.. Btter chck kat swasta sis... Sya pun bru jak tau jantina 2 hari lpas...

Sy pun 12hb9.. Xde persiapan apa2 lg,sbb xtau jantina lg.. Semoga ibu2 mengandung d permudahkan Aamiin..

5y trước

Wahhh..itu bday saya 12/9..tp due date sy 22/9..😆😆..

Saya 18/9...nebes la... Wlupun anak no 3..lain mcm ckit preggy kali ni. Sakit mcm²..doakan saya y mommies semua

5y trước

Semoga dipermudahkan

Same date 😍 x beli ap pun lgi.. Nak beli ap pun x tau.. Rase panik... Help me bagi list bole??

5y trước

1) Pampers NewBorn 2) Bendung Baby / Swadle 3) Barut Baby – Zap and ikat 4) Disposable Panties 5) Kain Batik 6) Biskut and milo 7) Maternity Pad 8) Wet Wipes 9) Baju Baby 3 pasang 10) mittens (sarung tangan and kaki baby) 11) Topi Baby 12) Breat Pump (Illy bawa manual and electric) 13) Peralatan toileteries ibu 14) Selipar Ibu + Stokin 15) Toileteries Baby +  Minyak Telon

Sye 18/9 dh beli skit2 brg bby.. Smua kne beli bru, sbb yg abg2nye smua dh bg org.. 🤭

5y trước

Huuhu.. Ok. Ni anak 1st..neves rasa

Sy 20/9 igt pas raya haji baru nk settle brg2 baby...

Saya 18/9, baru nk beli brg2 baby dan lain2.. Beli kat shopee je.

Saya due date 4.9.2019 ade lagi sikit yg tak beli lagi 😂😂

5y trước

Sya pun tkena kncing manis n drah tngi sis🤕38 week dr surh admit.