PPROM in pregnancy( Leaking air ketuban)

Hi, ada tak ibu2 yg pernah mengalami leaking air ketuban sbeluam tempoh matang. Sy skrg mengalami ya, dah hampir 2minggu di wad. Usia kanduangan baru 32 week. Leaking setiap hari, kdang2 stop, dan kadang2 heavy? Jika ibu2 ada pngalaman boleh sharekan dengan sy.

2 Các câu trả lời

hi sis, boleh share mcm mana tau air ketuban leaking, sbb sy punya ketuban sikit, x tau la sbb kurang minum air ke ke atau sbb ape.. risau jugak skrg da 31 week..

Mcm mana nk tahu air ketuban leaking?