Normal ke masa hamil tak muntah utk trimester prtama??

Ada tak ibu2 yg mengalami begni?? Saya 1st mOm.. Sllu ada rasa mual kan.. Tapi sy ni baru dlm 10week.. Tak pernah muntah lagi.. Ada jugak ker yg alami bgni? Sampai kehamilan brapa bln baru ada yg rasa nak muntah tu?? Normal juga ke ni?? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #1stimemom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal, yg tak alahan smpai beranak pun ada. Yg alahan dari awal smpai beranak pun ada. Enjoy while it lasts org kata. Sy masuk week18 makan je muntah makan muntah penat badan nak layan

3y trước

ohhh gitu... pikir kan ada apa2.. hehe thanks sis sharing yerrr😘😘😘😘

Normal. Sy 5 kali mngandung semua xda alahan smpai bersalin.. Bersyukurlaa.. Jgn diminta.. Kesian tgk org lain yg alahan teruk

3y trước

Thanks for sharing sis. 😘😘😘😘