Bleeding berterusa

Ada tak ibu2 yg keluar darah macam darah period tp masih positive mengandung? Saya confius masa week 5 sya bleeding teruk darah beketul2 keluar tp masa scan week 6 masih ada kantung. Skrg ne masih ada keluar darah lagi dah 19 hari masih bnyk darah kluar 😔

6 Các câu trả lời

Pergi klinik ye.

2y trước

Da pegi klinik masa pertama bleeding ingtkn da hbis kluar sbb darah kluar skit2 masa mnggu ke 6 tu tp minggu ke7 ne bnyk lg darah kluar appointment doc minggu depan