Vaksin covid

Ada tak ibu2 yg ambil vaksin covid masa kandungan bawah 14minggu?? #sistanyaje #jangankecam

21 Các câu trả lời

Skrg ppv dah bagi vaksin untuk 12w ke atas. saya 1st dose Pfizer tepat 12w, 2nd dose tepat 15w. sekarang dah 18w lebih alhamdulillah rasa baby aktif lebih. 17w dah rasa kick kuat macam 20w ke atas.

Saya ambil vaksin dos 1 kalau tak silap masa kandungan 5 or 6 minggu kut.. Sebap saya tak tau masa tu saya mengandung.. Dos 2 pula dah 8 minggu usia kandungan saya.. Syukur takda apa" berlaku..

sy masa first dose amik vaksin kandungan 14 minggu n second dose vaksin 17 minggu alhmdulilah lpas vaksin baby ok je gerak mcm biasa cuma tempat cucuk tu nnt sakit lenguh jek

sy 2 kali tangguh sbb awal kehamilan, tak disarankan oleh ppv utk dose awal , jd sy amik 1st dose masa kndungan masuk 15mgu, 4nov nnti 2nd dose, skg usia kandungan sy 17mgu

Saya pun ambil vaksin AZ masa awal2 kehamilan , tu pun saya tak tahu tengah ngandung , sekarang dah gugur usia kandungan 6w . Mungkin takde rezeki zuriat pertama saya

Sy ambil vaksin masa usia kandungan 15w. Tak berani ambil bawah 14w. Sblum vaksin, sy scan dulu kat klinik swasta..

Saya vaksin ke dua AZ time 8 minggu, alhamdulilah sekarang dah 13 minggu masih ok

Sye amik 2nd dose mase usia kandungan 12weeks..Alhamdulillah xde pape..

sy ambil vaksin 12minggu . alhamdulillah semua baik2 ☺️

saya first dose 12 minggu. atas saranan dktor juga 😉