Respon baby

Ada tak ibu2 yang pernah alami mcm sy, bila panggil anak dia lambat je respon n tak berapa excited nampak ibu sendiri (kdg tak respon pn) . Tapi bila org lain terutama papanya, kena panggil nama je terus respon n excited.. Kdg2 jeles tgk dia boleh lebih happy bila dengan org lain.. Tapi kalau dia tdr memang nak ibu jg la.. Adakah anak tak suka ibunya 🤔 ke memang normal je pattern dia mcm tu. Sbb biasa tgk anak org lain excited gile kalau npk ibu sndri..pernah sekali, sy n husband baru balik dari krja, anak nak papanya daripada sy. Hmm. Btw baby sy baru msuk 7bulan n ini first baby #ingintahu #advicepls #baby

4 Các câu trả lời

normal je tu. ank sy klu mood main, dia cari ayahnya, sy tak dipedulikan lngsg 😅 tapi bab susu, tidur, mandi...ank mmg cari sy. ni dh setahun klu kita panggil dia ok saja. reaction pd sy dan ayahnya tetap ada.

1y trước

Syukurla kalau normal. Sy smpai fikir mgkin anak tak suka ibunya 😂

anak saya lagi lah. dengan kakak saya dan suami dia, bukan mainnnn. kalau balik, menjerit jerit excited merangkak ke pintu. mommy daddy dia sendiri kalau balik buat tak tahu je 😂

normal.. anak sye pun mcm tu.. klu bpknye blek keje, snyum kt dia, bukan main ske lg! siap ketawa.. dgn sye hambar je..

1y trước

sye lg ske mcm tu.. sbb dye nak kt bpk dye.. so lps bpknye blek keje, trus bpknye handle smpi anak sye tdo.. dpt la sye rehat jap 🤭

normal