pregnant while breastfeed

Ada tak ibu2 yang ada pengalaman tengah pregnant tapi anak masih menyusu? Is it memang berisiko untuk gugur? Perlu stopkan menyusu lah ya? Tenkiu all

1 Trả lời

so far my sister pun pregnant 2nd nyusu yang 1st but dua tiga bulan before bersalin dia ajar anak dia utk wean off maybe dia pun ta nak letih juga, sebab bukan mudah pregnant and bf dlm satu masa, lagi pun dh 2tahun yang 1st tu, dh masanya susu badan pun boleh tumpu utk adiknya ja

5y trước

Maksudnya baby dalam kandungan takde effect pape lah if kita masih breasfeed? Thanksss ☺