Contraction

Ada tak ibu2 kt sini penah alami tanda bersalin perut mengeras + sakit pinggang + lenguh kaki ja. Tp tk terasa sakit kt perut? Sy kerap rasa mcm nih ja setiap sejam mcm tuh. Sy 1st mum dh 39 week tkda pecah air ketuban / turun darah. Sy confuse nk ke hospital ke tak. Ada yg penah alami macam nih tak tp tau2 dh ada bukaan & bersalin?

2 Các câu trả lời

saya pon asyik mengerass jer sakit 3/10 jer xder sakit sgt ..cuma asyik mengeras jer tanda lain xder lg 🥴

sy la tu..xde sakit..perut je mengeras.g cek Ve dah buka 5cm

2mo trước

ye kerap dan makin kuat.sy dlu sblm g spital sy g cek Ve d klinik swasta dlu