Hidup selepas positif covid

Ada tak ibu2 kena mcm sy? Sy pernah keguguran bln 3 thn ni sbb kromoson cacat, 03/08/21 sy disahkan positif covid selepas beberapa hari baru sy sedar sy pregnant sekarang dah 6 mggu. Hidung sy mcm tersumbat tak tersumbat dgn tekak berkahak, ada ibu2 kena mcm sy tak lps kena covid masih sakit? Ada cara utk cairkan kahak? Sy takut nak keluar rumah sbb mysejahtera tak update sy dah sihat dan masih merah walaupun ada surat cac sy takut nak keluar rumah 😭😭😭#ingintahu #pregnancy #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

moga semua dipermudahkan dan pulih dgn baik tanpa mudarat. kuatkan semangat ya