IBU, ANAK Dan KERJAYA

Ada tak ibu2 disini yang WFH. Husb keja jauh, sama ank jer di rumah. Semua kerja rumah, anak dan kerja hakiki kena buat dengan serentak tanpa pertolongan sesiapa. Bila meluah kat suami kata tak pandai bagi Masa pula. Babysitter pun semua tak reti nak stay. Dimana lagi nak focus kerja, mana lagi nak layan karenah anak2. Mana lagi nak urus rumah. Sometimes I can't handle my stress until pukul anak2 sendiri. Maki suami Tak tentu pasal. 😭😭😭 #advicepls

1 Trả lời

sama la sy 🤣 so mommy nak senang x siapkan makanan utk anak boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/Izzly