Selalu terjaga tengah malam

Ada tak ibu2 dekat sini masa pregnant selalu terjaga pukul 2 3 pagi? Lepas tu xblh nak tido balik. Dulu masa pregnant anak first tak pernah kene mcm ni. Tido nyenyak je

23 Các câu trả lời

Sama. Sekarang masuk 3rd trimester selalu terjaga malam 2 3 kali. Kadang rasa panas sgt padahal org lain elok berselimut. Kadang sakit ari ari. Pastu takleh tidur dah 😵‍💫

sy 5 week sampai 8 week..mlm msti tjaga..pegi tandas satu hal..lg satu sbb sakit pinggang. x slesa..tp bila masuk 9 week msuk 10 week.. dia punya lenaa...nauzubilahh..hahah

Saya pun sama terbangun pukul 2-4. Kadang sampai lepas subuh. Kalau saya bantai tidur balik, ngantuk sangat. Semua benda nak beremosi kang tak cukup tidur

Mula² sy mcmtu . Lma² ok sikit . Tpi tula ok nya kdang² je . Lpstu siang trlebih tido .. risau jgk Klau kurang gerak lmbt mkn time siang jdi ape² .

Sy start second trimester mcm tu jd insomnia pn ada juga.. insyaallah xde apa2.. topup blik tido bila2 dpt

saya lg laa dah masuk 27w ni kn rasa panas sgt² rasa siang mlm panas jaa , kipas laa aircond laa ttap rasa panas

Mlm tido lambat lepas tu kalau terjaga mmg lama tggu nak tido balik. Jadi kurang tido terus sakit kepala adoi

Sy on aircond dan kipas baru boleh tidur nyenyak tp tu lh setiap 2jam terbangun nak terkencing huhu

slalu terbangun jam 4 pg.. kdg 2 pg.. sbb nk ke tandas.. pastu susah nk tdo...

saya first pregnancy dulu mcm tu. sebab GERD. rawat GERD, boleh tidur balik.