Kuat menangis .

Ada tak ibu2 1 trimester yang kuat menangis. Hari2 menangis asal muntah dan hidu bau. Sya hari2 menangis.

3 Các câu trả lời

Saya x buka tiktokkk . Sbb cepat nangis . Tgk benda sedih nangis tgk benda happy nangis semua rasa nk nangis

2y trước

Sama lah sis🥹

saya suami balik kerja tak peluk pun auto menitis ya air mat 🤣 pening kepala laki saya layan hahahaha

2y trước

Ya Allah sama🥹

normal la tu sis, simptom pregnant kan kadang pelik sikit 😅

2y trước

hahaha biasa lah tu. dulu husband sy sampai dah malas nak layan, hari hari nangis takde sebab 🤣