Pregnant tapi takda alahan

Ada tak ibu ibu yg pregnant tapi mmg takda alahan? Kadang overthinking betul ke ni pregnant and baby ok ke? Hmm 🥺 sebab mostly tengok yg pregnant alahan je.#bantujawab

46 Các câu trả lời

saya pun x de alahan tapi suami yg alahan hahahah tah lah tak tahu ade kena mengena ke x 😂 sampai 7 bulan juga dia muntah2 x boleh bau org goreng bawang

sy pregnant no 2 xde alahan , yg slung teruk , smpai sy tnye doc normal ke xde alahan , doc ckp bgusla xde alahan , normal je in Sha Allah baby baik2 je..

normal je awak, jngn risau dan overthinking. awk enjoy je yeee. sya pun alahan tak teruk. cuma awal pregnancy sya tak larat jee. 🥰🥰🥰

saya lah orang nya.. dua kali pregnant, dua kali xde alahan.. tapi yg dpt alahan suami saya.. dua2 dapat dekat dia.. alhamdulilah🤭🤭

Sy preggy ank ke dua ni xda alahan lngsung tp tu laa penat yg amat smpai xleh nk buat ap😓nk urus ank pertama pn xleh smua suami buat

tgh prggy 9w. xde alahan. tp mcm x rasa mengandung pun.. harap bby ok je, sbb setakat ni full lagi puasa.. lusa ni baru pegi scan buat buku..

7mo trước

dh scan ada heartbeat ke sis?

Jangan fikir macam tu. Saya pun time mengandung takde alahan apa” macam awak . Skrg dah 23hari berpantang . Firtsmom hehe

ok ja tu sis, kita d kalangan org yg bertuah sbb xda mual or alahan. jaga pemakanan d awl semester dan enjoy the journey 😊

saya dua2 anak takda alahan.. hahaha.. sulung takda alahan. no.2 sekarang dah nak msuk 7 bulan sama jugak takda alahan..

Untung awak sis takde alahan. saya ni dah nak masok second trimester masih alahan teruk taw. kadang muntah sambil ngis