hormon

Ada tak ibu-ibu yang makin bernafsu semasa pregnant? Saya sebelum ni biasa saja tunggu suami minta baru bagi... Sejak pregnant ni kuat pulak nafsu sampai nak suami cepat je balik kerja... Jadinya saya yang asyik mintak suami layan. Saya google kebanyakannya kata sebab hormon. Sesetengah ibu jadi langsung tak nafsu nak bersama, sesetengah makin tinggi nafsu.. Ada ke yang macam saya?

57 Các câu trả lời

saya lah tu. tapi husband takut nak bersama sebab first baby sy keguguran. jadi dia trauma takut kalau bersama ada effect kat baby. jenuh la saya menahan sampai terbawak2 dalam mimpi. hahaha

Haha...sy pn sama... pregnant Kali ni nafsu lbih plk..nk mntk malu...🤭🤭 Nyendeng2 picit2 husband la dlu buat syarat..dh 37w..husbd tkt nk bsama..tp sy nk..😅😅 slow2 je..

Sy 50-50, tapi suami yg obses nak je selalu. Sebab masa sy kawin kurus, da preggy baru 7 weeks dia kata geram sbb tgk tembam/gemok nie. Nasib la kita ade geng.

hahaha sye pulak asik nk ngada2 mnjaa2 husb.. tp bila husb nk sye pulak xbg.. sbb takut.. baby masih kecik.. kdang2 pikir kesian dia 🙁sye cuma nk dibelai😙

Sama mcm sy sis.. Klau bole tiap2 mlm nk... Sblm preggy tk pn mcm ni.. Tgu suami mntk, tp skrg preggy ni makin membuak buak nafsu... Kdg suami kata pnt pn sy tetap nk...

Sy plak pjj jd x dek rase nk bersama,kbtulan plak sy ade mslh placenta previa lg lah x bekerja dgn suami hahahha wbor aje lah suami blik pun x dpt tgk ajer lahh hahhaha

Saya bernafsu mse pregnant Ade org ckp bby girl mmg akn geram je ngn husband. Bby boy asyik penat jee Sy bby girl Tk thu laa mitos ke cm mme

Anak 1st dulu sy mmg bernafsu.. Pakai baju tdo seksi2 nk goda suami punye pasal.. Haha.. Tp anak kedua ketiga ni xde nafsu pulak.. 🙊

Saya sma .. tapi rasa tkt nk besama sbb bru 14week .. husband sy sentiasa on ..hahhahaha rupa2 nyaa ada juga cm nie kan ../

sma mcm sy..tp lately bila kndungn dah 19w ni kureng skit..lpstu mcm xlcin mcm dlu.agak kering sdkit..myb hormon agknya.