hormon

Ada tak ibu-ibu yang makin bernafsu semasa pregnant? Saya sebelum ni biasa saja tunggu suami minta baru bagi... Sejak pregnant ni kuat pulak nafsu sampai nak suami cepat je balik kerja... Jadinya saya yang asyik mintak suami layan. Saya google kebanyakannya kata sebab hormon. Sesetengah ibu jadi langsung tak nafsu nak bersama, sesetengah makin tinggi nafsu.. Ada ke yang macam saya?

57 Các câu trả lời

sy xbpe bnafsu mgkn sbb pnt bkeje balik pn nk bt keje uma,urus ank2 lg. nasib suami phm die pn blik keje lewat mlm

Sama lah sis..mmg hormon.. suami jdi tkut sbb selalu sngat minta 😂 Dia tkut pn dia still bagi jga😂

5y trước

Itulah dia sampai risau.. Tak habis2 tanya "sayang okay tak ni?"...huu sampaikan kat mana-mana je kalau suami silap cakap atau acah sikit saya terus terangsang

Sy jdi lngsung xde nfsu..sbbnye alahan teruk.asyik nk baring rehat je.ksian husb.nasib memahami

Hahaha lwak... Mmg la.. Ikutkn sy pon cmtu tp suami mmg seminggu 2kali ehem.. Hahahha... Tk la sgt nak

Trbalik pulak dgn sya.. rasa mcm xde nafsu lngsung.. asik tolak je..mujur suami paham dan xmarah 😂

Sy yg Ni kurang skit..tpi yg lepas,pragnent kakak dia...smpi nk bersalin,,..😂😂

Normal sis.saya Ni kalau preggy je mmg xde nafsu langsung nk bersama Suami😂

5y trước

Sma la sis hehe...

Sama la sis tapi bila kita mcm nak suami tak bagi sbb kesian kat baby katanya. Huhu

Hihiii SMA MCM Sya....Sya prgnt 32w pun kuat bernafsu tinggi dengan somii..

Mcm saya pulak ikut hari 😂 ada hari tu sya yg lebih2 pi pelok2 cium2 😂