Susu ibu mengandung

Hi. Ada tak ibu ibu kat sini yg sepanjang pregnant tak suka minum susu? Apa2 susu, especially yg susu ibu mengandung. Sbb nya sy jarang minum susu. Minum susu pun susu dutch lady fresh milk tu je. Tu pun tak hari2 minum. Risau jgk krg zat baby nanti. Huhu #pleasehelp #1stimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing #ingintahu #pregnancy

1 Trả lời

banyak lagi jenis susu boleh minum hihi. try susu frisomum, tak pekat