sakit kepala

ada tak ibu-ibu, kalau malam je mesti sakit kepala, muntah. kalau pagi2 sihat je bertenaga je.. saya setiap malam sakit kepala. nak tido terasa mcm berpusing je.. x tau nak buat apa da ?? #19week

12 Các câu trả lời

Sama sis. Pagi elok bertenaga bangun buat sarapan semua. Masuk ptg bwk ke malam kepala berdenyutlah rasa loya. Perut lapa mulalah tekak xselera nak makan. Paksa jugak telan klau x nnti tetengah malam masuk dapur. Before tido lepas solat sy sapu minyak angin kat kepala tengkuk dada. Rasa selesa bila berangin. Baru boleh tido

Sy pg ptg siang mlm skt kpla sis.. Bgn pg excited msk brekfst, lps msk cnfirm lembik bdn sbb mengah n skt kpla. Hanya mmpu baring or tdo lps tu. Naik kreta pun kpla sndr smbil ttup mata sbb klau x mst pening. Bunyi bising sket pun pening. Anak2 sblm ni xcmni sgt. Kli ni mmg byk baring n tdo siang mlm sbb semput n skt kpla

Normal sis, nanti 5-6 bulan dah berkurang 😊 saya pon sama jugak sebelum ni, asal malam je pening mabuk + muntah sampai kena admit wad 😅😅 tapi bila dah lama² dia akan sendiri hilang

Hi sis. Baik check pressure sis. Takut klu pressure tinggi pun bole sakit kepala and muntah. Make sure u have a pressure machine at home to monitor ur pressure level from time to time.

Samalah sis . Petang tu dalam kul 5 start lah mula nak mual lah , loya . Padahal dah tu time nak masak untul suami . Sebab siang kerja . Aduh sabar je lah .

Sy pn mcm tu.. Lpas balik keja petang smpai mlm dia pnya mood tetibe brubah.. Ase nk baring je.. Tp ksian lak suami kena msak sdri..

Sama..sakit kepala dr ptg smpai ke tgh malam ngn muntah2 tgh mlm..pastu tk dpt tido smpai ke subuh..

Normal sis. Samala kita. Mula ptg pai mlm tu sakit sgt kepala dan mual. Nk tdo pun xselesa.

Sama lha kita..skg ni pun xdpt tidur sbb tak selesa sbb tekak loya..

Bertabahla ibu yer. 😄