Loya semasa mengepam

Ada tak ibu ibu di sini yg rasa mcm loya masa mengepam? Rasa mcm perasaan nk muntah tp takda la teruk. Kot2 ada yg sama

9 Các câu trả lời

awak makan dn minum yg secukupnya tak? rest yg cukup tak? kalau dr pengalaman sy awak tnya. sy xpernah rasa mcm awak rasa. sepanjang sy jadi epmom, sy pam okay je awak.

2y trước

Kalau bab makan minum, mcm cukup rasanya. Tp kalau bab tidur or rehat tu mungkin kureng sikit. Yg kelakarnya kadang2 baru pasang pam dah rasa loya 😂 sy epmom juga. Cuma takda la serious mana, rasa loya sikit je tp mengepam mcm biasa 😂

ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

normal . boleh follow ig nadmasrom dia ada bagitau kat ig dia sbab apa jadi camtu

Make sure dptkan rehat yg cukup dan makan makanan seimbang ya mummy..

2y trước

Thank youuu sis 💕

Alhamdulillah takda pula rasa loya semasa pam susu

2y trước

Alhamdulillah. Harap rasa loya ni takda apa2 la sekadar rasa je 😂

sama dgn sy..setiap kli df bby😅 hormon mgkn kn

2y trước

btl..loya mcm tu ja..tp lma2 akn hilang. sy sebulan bru hilang loya masa df

makan minum cukup tak?

huhu xde la pula..

xde pula