37w 2d pregnant 🤰🏻

Ada tak due dated 21/10 tapi sudah bersalin? 🥰 saya dah tak larat sangat nak berjalan. sakit betul celah kelengkang & tulang pelvik. 😂#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Sya due sbenar nya 20/10,tpi doktor tukar 3/11 sbb dia scan first scan dia ckp baby kecik lgi, tpi skrng ni sya rsa lain mcam bnyak ciri² dekat bersalin, sya bnyak bertanya kat ibu² pengalaman dia ckp better gi hospital, skrng sya dh nak msuk 36week,risau ada smua ada😥

Sama date . Tapi blm bersalin . Mmg sakit bahagian pelvic tu . Ngam masuk 37w kena alahan gatal gatal 1 badan pulak . 🥲 . Tak sabar nak bersalin nak jumpa baby and harap semua sakit ni hilang 😅😅

Semoga dipermudahkan ye..

Buat excersice ringan